Artikler

5 grunde til, at du bør købe en Jordan 1 nu, før de er udsolgt

5 grunde til, at du bør købe en Jordan 1 nu, før de er udsolgt

Jordan Brand har været på en rulle på det seneste med sine udgivelser. Hver ny signatur sneaker, som brandet udgiver, synes at være bedre end den sidste. Og med den kommende tilbagevenden af Nike Air Jordan 1 bliver vi spændte på fremtiden for serien som helhed. Retro OG kommer tilbage i stor stil, og med et væld af nye colorways at vælge imellem, har det aldrig været et bedre tidspunkt at få fat i disse. Så hvorfor skal du købe et par Jordans nu, før de bliver udsolgt igen? Her er fem grunde til, at det at købe Jordan 1’er nu er den bedste idé, du får hele året.

 

Jordan 1 vil altid være en populær sneaker

Som OG-sneaker er den originale Air Jordan 1 et populært valg for sneakerheads, der ønsker at komme ind i serien. De helt hvide og sorte spark er ret svære at få fat i på butikshylderne, så du skal måske på jagt efter et par. Mens resten af Jordan 1-familien er ved at få et stort comeback, vil OG altid være en af de mest populære modeller. Det skyldes, at denne sko er tidløs. Det er klart, at OG’en vil blive udsolgt igen, når retrolinjen kommer tilbage, men det giver god mening. Mange mennesker elsker denne sko og er glade for at se den få en makeover.

 

Der er tonsvis af tilpassede farvekombinationer

En af de bedste ting ved Air Jordan 1 er, hvor mange farvemuligheder du har. Der er masser af sort/hvide farvevarianter og endda nogle, der har en farve som rød på dem. Derudover kan du også få fingrene i nogle ret solide, tilpassede farvepar. Jordan Brand har altid været gode til at lade sneakerheads vælge de tilpassede farveindstillinger på deres sko, og derfor er der et væld af forskellige kombinationer. Der er masser af sort/røde og rød/hvide par, som er ret fede. Derudover er der også nogle cool grå/blå muligheder, som er perfekte til de koldere måneder. På trods af at Nike udgiver tonsvis af farvevarianter, vil Jordan 1 altid have en særlig plads i sneakerheads’ hjerter på grund af sin enkelhed.

 

Air Jordan 1’er har en enorm gensalgsværdi

Sneakerheads er nogle af de bedste investorer derude. Og når det kommer til Jordan-sneakers, ved disse fyre, hvad de laver. Hvis du har fulgt Jordan-nyhederne i et stykke tid, ved du sikkert, hvor meget OG Air Jordan 1’erne blev solgt for, før genudgivelsen droppede. Med det sagt har sneakerheads spekuleret i, at prisen på skoen kan gå endnu højere, da de er så begrænsede. Som følge heraf er de blevet solgt som hotcakes på videresalgsmarkedet. Det er sandsynligt, at når Jordan 1’erne vender tilbage til efteråret, vil de være endnu mere eftertragtede, end de var før.

 

Nike har netop udgivet OG Air Jordan 1’erne

Lige siden Jordan 1’eren gik på pause, har sneakerheads været ved at dø for en ny farve af skoen. Heldigvis er det præcis, hvad vi har fået med Air Jordan 1 OG. Den første sneaker, som Nike fik tilbage i produktion på, var OG AJ1. Og hvis du har fulgt serien i et stykke tid, så ved du, hvor sjældent det er, at OG’en vender tilbage til butikkerne.

 

Oprindeligt var skoen kun tilgængelig via et særligt lanceringsevent, og derefter begyndte den sin lange pause. På trods af alt dette går skoen stærkt, og flere mennesker bærer den end nogensinde før. Som følge heraf er den blevet et populært valg for sneakerheads. OG Air Jordan 1 bringer den klassiske stil tilbage, som har været savnet på sneakerscenen i et stykke tid. Og dermed har du altid et populært valg, når det kommer til sneakers.

 

Jordan 1 er et sikkert sneaker-valg

Jordan 1 er en ikonisk sneaker, og den vil altid have en stor fanbase. Sneakerheads er voldsomt loyale over for deres yndlingsmodeller, og Jordan 1 er en sko, som de har elsket i årevis. Den er klassisk og elegant, og den passer godt til næsten ethvert outfit. Så uanset om du vil bære et par til et jakkesæt eller et par shorts, så er de altid passende.

 

Sneakeren er også et sikkert valg. Det betyder, at det er usandsynligt, at den ikke kommer til at udgive nogen større opdateringer. Det betyder, at du kan hente et par Jordan 1’ere i mange år fremover. Sneakeren er også nem at passe ind i næsten alle aldersgrupper. Det betyder, at hvis du vil have en sneaker, der fungerer godt til både yngre og ældre mennesker, er Jordan 1 dit bedste valg.

 

Konklusion

Jordan 1 er en af de mest elskede og ikoniske sko i sneaker-historien. Den har haft et par forskellige udgivelser siden OG’ens debut tilbage i 1982, men i år markerer skoens tilbagevenden som en helt ny model med et ton af colorways og klassiske designs, der kommer tilbage på hylderne. Sparkene vil være populære igen, men denne gang er de endnu mere eftertragtede, fordi de bliver svære at finde. Hvis du gik glip af Jordan 1, da den var tilgængelig, er det nu det bedste tidspunkt at få fat i et par, for de vil hurtigt blive udsolgt. Når de gør det, vil du vide, at der ikke er nogen vej tilbage til fortidens Jordan 1 lineups. I stedet vil du have OG’en på dine fødder år efter år.

Similar Posts