Artikler

Sådan sikrer du dig, at du ikke bruger for mange penge

Det kan virkelig være problematisk at stå i en situation, hvor man har brugt alt for mange penge på alt muligt, som man ikke lige havde brug for. I dag er det alt for nemt at købe ting på kredit eller “udskyde betalingen”, som man efterhånden kalder det. Problemet er bare, at man det først går op for en, at man ikke har brug for tingen, når man skal betale for den – og på det tidspunkt kan man ikke altid levere den tilbage. Det er meget smart for butikkerne og forbrugerne, hvis de altid er fornuftige beslutningstagere. Vi kan dog konkludere, at det ikke altid er tilfældet.

Hold dig til budgettet

Overskriften antager, at du har lavet dig et budget. Hvis du ikke har gjort det endnu, så er det på tide, at du kommer i gang. Du skal ikke bruge alle mulige fancy programmer. Nej, Excel er helt fint, og du kan hurtigt danne dig et fornuftigt overblik over din økonomi ved at bruge en time eller to på at lave et regneark med udgifter og budgetterede udgifter. Disse skal selvfølgelig være lavere end de udgifter, du har på nuværende tidspunkt. Du læser jo denne her artikel, fordi du ikke har 100% styr på dine budgetter. Nogle kan reducere deres udgifter med 10%, mens andre kan opnå en reduktion på 50% eller derover. Det kommer virkelig an på, hvordan man lever sit liv.

Sørg for at investere

Nu skal du ikke lige opfatte det her som rådgivning, men hvis du vælger at investere dine penge, så “står de på kontoen”, men du kan ikke bruge dem. Har du derfor en tendens til at bruge alle de penge, der står på kontoen, så kunne investering være en god løsning på problemet. Det er måske ikke det bedste sted at starte, men hvis du allerede har investeret i aktier, så kunne kryptovalutaer være interessante for dig. Læs mere om dem, før du investerer, da de kan være svære at forstå.

Similar Posts