Artikler

Hjælp til mere organisk trafik

Ønsker du hjælp til mere organisk trafik så er du landet i den helt rigtige tekst!

Organisk trafik er guld for enhver virksomhed – det er de besøgende fra søgemaskiner som ikke er en annonce. Det vil sige, det du investere seo vil hurtigt blive en god forretning, fordi du stadig ligger i toppen af søgeresultaterne når pengene er tjent hjem igen. Læs mere om hjælp til seo.

Godt indhold på din hjemmeside kombineret med god omtale, vil få din hjemmeside til at stige i søgeresultaterne. God søgeordsplanlægning er at holde sig til relevante søgetermer, det vil sige at holde sig til de potentielle kunder som bruger en yderst relevant søgeterm. Der hvor de øjeblikkeligt bliver glade for at lande på din hjemmeside. Søgeordsplanlægger man forkert, så kan det skade dine placeringer, fordi det vil blive svært at afdække brugernes intentioner.

Hastighedsoptimering

Google lancerede i 2021 en opdatering der skulle forbedre brugernes oplevelse med hensyn til optimering af fejl på hjemmesiden og hastigheden, også kendt som (core web vitals). Dine metrics kan du teste ved pagespeed insights. Du ønsker at blive meget klogere på CLS, FID, LCP. Scorer din hjemmeside for dårligt i disse målinger, så får du en fejl i google search console – så det er altså et godt sted at holde øje. Du ønsker ikke fejlmeddelelser her, for det vil påvirke dine placeringer negativt. Ganske Vist måler google på flere hundrede parametre men har dine konkurrenter ikke problemer med core web vitals, så vil du sikkert falde bagud i resultaterne. Du kæmper vel for topplaceringer? Tjek derfor din afvisningsprocent i analytics, den fortæller også noget om, hvordan brugerne de oplever din hjemmeside, du kan se mere ind i det – hvor og hvornår flest brugere falder fra. På den måde kan du optimere hjemmesiden til en bedre brugeroplevelse og dermed konvertere til flere faktiske kunder. Jo større procentdel af de besøgende der bliver hængende på din hjemmeside, jo nemmere er det at få gode placeringer i google. Gætværk er no go, gå ud fra faktisk data om de besøgende på din hjemmeside.

Similar Posts