Artikler

Med forførende lingeri kan du lokke ham til hvad som helst

Uanset hvor hot et forhold er i starten, så kan det dø lidt hvis du ikke holder det hot.

I starten af ethvert forhold er man på en lyserød sky. Man er komplet hooked på sin nye kæreste og man gør også automatisk mere ud af sig selv. Det gælder om at gøre sig så lækker så mulig. En del af det er også forbundet med usikkerheden. Er han / hun nu vild med mig “jeg må hellere gøre lidt ekstra ud af mig selv”. Jo mere man bliver vant til forholdet, jo mindre husker man den slags. Man bliver jo alt i alt mere sikker i sin sag. Det er dog her at lysten til den anden begynder at forlade forholdet lidt. Det kommer altid lidt i takt med at hverdagen sniger sig ind af døren. Det gælder derfor om at huske noget frækt lingeri ind i mellem. For hans vedkommende, snakker vi nok mere en lækker skjorte. Pointen er dog den samme. 

Går man konstant og glemmer hinanden, så kan forholdet ende med at dø. Ingen kan lide at blive overset eller ikke virkelig værdsat. Så tager du din partner for givet, så ender det med at vedkommende trækker sig. Det er så her du ser forhold hvor hun sidder og strikker på sofaen i sweatpants og han pudser alufælge i garagen med håndværker røv. 

Gør jeres sexliv spændende igen!

Det er ikke kun det frække undertøj eller skjorten der kan holde liv i sagerne. Alt i alt gælder det om at have et sexliv der selv år efter giver kriller i underlivet. Du skulle også gerne efter 10 år sidde på arbejdet og have din partner i hovedet og smile frækt. Det kan være det er det frække lingeri eller påklædning der gør det. Det kan også være det er et sundt og alsidig sexliv. Her kan man til dels også blande noget sexlegetøj med ind for at gøre det lidt spændende. Det gælder nemlig om at prøve noget nyt af og til. Det der med lillemorsaften hver onsdag er en motorvej til et dødt forhold. 

Similar Posts