Artikler

De bedste luksus dykkerure i 2021-22

Der findes mange forskellige luksusure på markedet, der hver især passer til forskellige livsstile, behov og stilarter generelt. I denne artikel har vi fokus på de såkaldte dykkerure, som er det perfekte valg til bl.a. sømænd, globetrottere og dykkere. Det er især populært på grund af dets vandtæthed til en dybde på 50-300 meter. Nogle dykkerure er rent funktionelle (som ure, der kan bæres af dykkere), men mange dykkerure er i den mere luksuriøse ende af skalaen. Vi har her fundet de 5 bedste luksus dykkerure, som du ikke behøver at tage af, når du hopper i vandet, frem.

Rolex Deepsea

Rolex Deepsea er det rette vag til dig, der skal dykke med dykkerudstyr. Det er trykprøvet og garanteret vandtæt helt ned til 1,2 km under overfladen. Det indeholder også en helium-flugtventil, som gør det muligt for uret at dekomprimere, før det vender tilbage til overfladen. Uret kommer således sikkert tilbage til overfladen efter dybhavsdykning. Urets store modstand mod vand på store dybder, betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med luksus. Det ligner nemlig et klassisk Rolex design, som sagtens kunne befinde sig på den røde løber.

Omega Seamaster Ploprof

Hvis du har forelsket dig i den imponerende vandtæthed, som Rolex Deepsea tilbyder, men gerne vil have et ur, der er lidt mindre prangende og lidt mere funktionelt, er Omega Seamaster Ploprof den bedste investering. Det kan fås med en række forskellige stropper, bl.a. gummi og metal, og de kan alle justeres, så de er store nok til at passe over en dykkerdragt. Den har også en stor, fremtrædende knap og en tyk urskive gør det muligt for dykkere at ændre indstillinger selv under vandet. Omega Seamaster Ploprof er ligesom Rolex Deepsea vandtæt helt ned til 1,2 km, så du skal ikke bekymre sig om at overskride dens trykgrænse – men det er ikke ligefrem et ur, der bæres på den røde løber.

Rolex Submariner

Rolex Submariner er kendt som det typiske James Bond ur benyttet af bl.a. Sean Connery og Roger Moore. Som navnet dog antyder, er det dog også et ekstremt dygtigt dykkerur, som kan bruges helt ned til dybder på 1000 fod. Dens ramme giver dykkere mulighed for at overvåge bl.a. dykketid og kompressionsstop. På trods af dens fantastiske egenskaber som dykkerur, er der dog mange brugere, der aldrig ville tage det med at dykke. Det er nemlig et af de helt store luksusure, som uden tvivl vil bæres på den røde løber.

Omega Seamaster

Omega Submariner også et James Bond ur. Det har faktisk været det officielle ur fra 007, siden Pierce Brosnan tiltrådte rollen i 90’erne. Det er på lige fod med Rolex Submariner et af de bedste ure at investere i lige nu. Det kan nå dybder på hele 1000 fod og er en direkte konkurrent til Rolex’ førende dykkerur i enhver forstand. Det finder i mange forskellige modeller og farver, og det er derfor muligt at finde en udgave, der passer til brugerens individuelle stil og smag. Mange brugere af dette ur vil ikke vælge at tage det på til dykning, men ønsker blot et pænt luksusur til deres håndled.

Er du interesseret i brugte Rolex eller brugte Omega ure? Du kan finde et stort udvalg af begge dele hos TimeToWatch.

Similar Posts